Terug naar homepage

1 – 2 – 3 juli POP-UP Festival Mangiare Italiano

Fattoria Naturale presenteert voor de tweede keer het POP-UP restaurant

KLIK HIER voor meer informatie over het POP-UP Festival

 

Op 1, 2 en 3 juli vindt het POP-UP Festival plaats op de Fattoria.

3 Dagen een POP-UP restaurant waarbij alles draait om de Italiaanse keuken en het Italiaans Genieten. Diverse mogelijkheden met Antipasti, Pinsa’s, eigen Naturale vlees van de Grill en Dolce!

Diverse gerechten en vini, een beleving om onze Chef-koks hun passie te zien uitoefenen. Met behulp van munten, eet en drinkt u precies wat u wilt! Waan je in Italie en loop rond over de Fattoria en
laat u verrassen.

Vrijdag, zaterdag en zondag geopend vanaf 1200uur, kom langs voor de lunch, een borrel of schuif aan voor het diner.
Geen vaste aanvangstijden.
Reserveren is mogelijk maar niet noodzakelijk!
S.v.p. onder vermelding van naam, aantal personen en verwacht tijdstip van arriveren.

 

 

BUON NATALE Kerst bestelformulier.
Ook met de feestdagen kunt u terecht bij Fattoria Naturale. Vanaf nu kunnen ook de kerstmaaltijden besteld worden via onze kerstbestellijst!


BUON NATALE Kerst- en Relatiegeschenken.

Verras uw personeel of relaties met een uniek kerstpakket dit jaar!
Fattoria Naturale heeft voor u al een divers aanbod samengesteld!

KLIK HIER voor de mogelijkheden van onze pakketten!

Benieuwd geworden naar enkele van onze pakketten!? KLIK HIER 

 

BUON NATALE Kerst bestelformulier.

Ook met de feestdagen kunt u terecht bij Fattoria Naturale.

Wij zijn druk bezig met de het samenstellen van onze kerstbestellijst! Houdt onze website, Facebook en Instagram in de gaten!

 

Wijnproeverij 2019 Fattoria Naturale

Ren naar de boerderij! Het is wijnproeverij!

Vrijdag 15 en zaterdag 16 november organiseren wij wederom de wijnproeverij. Vrijdag met het diner en zaterdag met de lunch en het diner serveren wij diverse Italiaanse gerechten met hierbij de overheerlijke bijpassende Italiaanse wijnen.

Wacht niet te lang en reserveer uw tafel via 010-511 6644 of via info@fattorianaturale.nl

 

Events Paolo’s Pop-Up Pizzeria a Fattoria Naturale Het weekend van 28, 29 & 30 juni organiseerde Fattoria Naturale aan de Noordeindseweg Paolo’s Pop-Up Pizzeria. Een evenement waarbij pizzabakker Paolo en zijn Italiaanse passie werden overgevlogen voor het bakken van authentieke Italiaanse Pizza’s. Tijdens dit unieke Pop-Up restaurant konden pizzafans het gehele weekend genieten van Paolo’s pizza’s bij Fattoria Naturale. Kijk onderstaand naar een sfeerimpressie van dit weekend!

 

Hulp gevraagd Ervaring is geen pré, wij leren het jou! Vind je het leuk om iets te betekenen op de Fattoria? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

 

 

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”11″ layout_type=”masonry_layout” alignment=”center” lightbox_type=”foo_box_free_edition” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”5″ page_navigation=”disable” animation_effects=”fadeIn” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Terug naar homepage