Terug naar homepage

BUON NATALE Kerst bestelformulier.

Ook met de feestdagen kunt u terecht bij Fattoria Naturale.

Klik op onderstaande link om deze feestdagen Italiaans te genieten.

Buon Natale Fattoria Naturale 2019

S.v.p. alle contactgegevens vermelden, daarnaast gewenste aantallen invullen in de laatste kolom bij de bestelling.
Graag het bestelformulier retour zenden naar info@fattorianaturale.nl. Pas na bevestiging via de email is uw order voor de catering correct ontvangen.

 

 

Wijnproeverij 2019 Fattoria Naturale

Ren naar de boerderij! Het is wijnproeverij!

Vrijdag 15 en zaterdag 16 november organiseren wij wederom de wijnproeverij. Vrijdag met het diner en zaterdag met de lunch en het diner serveren wij diverse Italiaanse gerechten met hierbij de overheerlijke bijpassende Italiaanse wijnen.

Wacht niet te lang en reserveer uw tafel via 010-511 6644 of via info@fattorianaturale.nl

 

Events Paolo’s Pop-Up Pizzeria a Fattoria Naturale Het weekend van 28, 29 & 30 juni organiseerde Fattoria Naturale aan de Noordeindseweg Paolo’s Pop-Up Pizzeria. Een evenement waarbij pizzabakker Paolo en zijn Italiaanse passie werden overgevlogen voor het bakken van authentieke Italiaanse Pizza’s. Tijdens dit unieke Pop-Up restaurant konden pizzafans het gehele weekend genieten van Paolo’s pizza’s bij Fattoria Naturale. Kijk onderstaand naar een sfeerimpressie van dit weekend!

 

Hulp gevraagd Ervaring is geen pré, wij leren het jou! Vind je het leuk om iets te betekenen op de Fattoria? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

 

 

Wijnproeverij 2019 Fattoria Naturale
Terug naar homepage