Terug naar homepage

BUON NATALE Kerst bestelformulier.

Ook met de feestdagen kunt u terecht bij Fattoria Naturale.

Klik op onderstaande link om deze feestdagen Italiaans te genieten.

Bestellijst NATALE 2020 Fattoria Naturale

S.v.p. alle contactgegevens vermelden, daarnaast gewenste aantallen invullen in de laatste kolom bij de bestelling.
Graag het bestelformulier retour zenden naar info@fattorianaturale.nl. Pas na bevestiging via de email is uw order voor de catering correct ontvangen.

 

MAATREGELEN CORONA 

 

We hopen u snel weer op de Fattoria te mogen verwelkomen.

 

Samen kunnen wij de gezondheid van u, onze gast en daarnaast ook ons personeel waarborgen door verstandig met de situatie om te gaan. Wij houden ons aan de richtlijnen welke de overheid ons levert. Daarnaast houden wij ons aan de richtlijnen voor de horeca. Zoals deze vermeld staan in het Protocol van Koninklijke Horeca Nederland. Ons personeel is geheel bekend met deze richtlijnen, wij vragen dan ook de richtlijnen en/of aanwijzingen van ons te volgen.

 

Uitsluitend na reservering kunt u bij ons terecht, tevens zal bij aankomst aan alle gasten gevraagd worden om de gezondheid. Bij twijfel of noodzaak kan u de toegang tot ons restaurant worden geweigerd.

 

Voor uw, onze, en de gezondheid van de andere gasten zal op voorhand altijd gevraagd worden om uw gezondheid. Onze tafels, deuren, toiletten ect. worden met regelmaat schoongemaakt en gedesinfecteerd. Daarnaast beschikt elke tafel over een eigen desinfectie middel en staan onze maatregelen per tafel nogmaals vermeld. Wij vragen onze gasten zowel binnen als buiten zoveel mogelijk contactloos te betalen, dit met pin, smarthone of smartwatch.

 

De 1,5m samenleving is ook op de Fattoria van groot belang, gasten houden 1,5m afstand van elkaar. Echter, wanneer u met twee personen of uw huishouden aan één tafel zit, is de 1,5m niet van toepassing.

Ons personeel houdt zoveel als mogelijk rekening met de 1,5m, echter bij het opnemen, uitserveren en afruimen aan uw tafel kan het voorkomen dat wij dichterbij komen. Volgens het protocol is dit is toegestaan.

 

Voor onze gasten binnen en onze gasten buiten hebben wij een looproute voor o.a. richting het toilet. Tevens vragen wij altijd onze aanwijzingen op te volgen, dit in het belang van uw gezondheid en die van onze andere aanwezige gasten.

 

Fattoria Naturale heeft er het volste vertrouwen in dat dit samen met u gaat lukken, want alleen samen krijgen wij corona onder controle!

 

 

Wijnproeverij 2019 Fattoria Naturale

Ren naar de boerderij! Het is wijnproeverij!

Vrijdag 15 en zaterdag 16 november organiseren wij wederom de wijnproeverij. Vrijdag met het diner en zaterdag met de lunch en het diner serveren wij diverse Italiaanse gerechten met hierbij de overheerlijke bijpassende Italiaanse wijnen.

Wacht niet te lang en reserveer uw tafel via 010-511 6644 of via info@fattorianaturale.nl

 

Events Paolo’s Pop-Up Pizzeria a Fattoria Naturale Het weekend van 28, 29 & 30 juni organiseerde Fattoria Naturale aan de Noordeindseweg Paolo’s Pop-Up Pizzeria. Een evenement waarbij pizzabakker Paolo en zijn Italiaanse passie werden overgevlogen voor het bakken van authentieke Italiaanse Pizza’s. Tijdens dit unieke Pop-Up restaurant konden pizzafans het gehele weekend genieten van Paolo’s pizza’s bij Fattoria Naturale. Kijk onderstaand naar een sfeerimpressie van dit weekend!

 

Hulp gevraagd Ervaring is geen pré, wij leren het jou! Vind je het leuk om iets te betekenen op de Fattoria? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

 

 

Terug naar homepage