Terug naar homepage

Voor de gerechten in het restaurant wordt gewerkt met de producten van het eigen vee, eigen land en de Italiaanse producten. Niets is mooier dan dag in dag uit bezig te zijn met de dieren om zo van eigen vee een prachtig gerecht vol passie neer te zetten.

Alle gerechten, geserveerd op het oer-Hollandse BoerenBont zitten vol Italiaanse lekkernijen, (h)eerlijk vlees van eigen erf en een verhaal, een hele beleving.

 • Groepen
  Exclusief voor groepen vanaf 14 personen serveren wij voor u een uitgebreid zeven gangen menu €39,50 of €45,-. Zeven dagen in de week mogelijk voor lunch en/of diner.
 • Lunch & Diner
  Op gezette tijden is iedereen welkom in het restaurant, voor lunch of diner (reserveren gewenst om teleurstelling te voorkomen). Woensdagavond wordt een diner geserveerd voor €27, 50 en op zaterdagmiddag heeft u een uitgebreide lunch voor €37,50.
  Het diner op woensdag is à la carte, een drie gangen menu met voldoende keuze en voor ieder wat wils, natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met vegetarische of andere dieet wensen.
 • Zakelijk
  Ook zakelijk biedt Fattoria Naturale vele mogelijkheden voor u en uw bedrijf. Wij stellen graag onze locatie beschikbaar voor een vergadering, meeting of andere zakelijke bijeenkomsten. Dit in een neutrale en landelijke omgeving waarbij natuurlijk passend aan het tijdstip van de dag lunch, borrel of diner geserveerd kan worden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomst? Neemt u dan telefonisch of via de mail contact met ons op. Langskomen voor een sfeerimpressie is na telefonisch contact natuurlijk ook altijd mogelijk.
 • Borrel
  Naast het restaurant biedt Fattoria Naturale ook de mogelijkheid voor een uitgebreide borrel in de wijnbar. In de authentieke stal wordt u ontvangen met een heerlijk glas prosecco om vervolgens van diverse Italiaanse antipasti te genieten.
Terug naar homepage