Terug naar homepage
NATALE – KERST 2022
Kerstavond, 1e en 2e kerstdag serveren wij vanaf 1600uur een uitgebreid 7-gangen menu van de Chef voor €100,- p.p. inclusief dranken (incl. wijnarrangement) gedurende deze avond.
Bestaande uit
* Amuse.
* Antipasti.
Proeverij van onze voorgerechten oa. vitello tonnato, carpaccio, geroosterde groente, frittata tartufo, caprese, formaggio en huisgebakken brood met olijfolie. 
* Primi piatti
* Secondi piatti & contorni
Bestaande uit wild, geserveerd met diverse aardappel/groenten garnituren.
* Dolce.
* Formaggio .
* Café/thé con digestivo.
Reserveren kan telefonisch!

 

 

Voor de gerechten in het restaurant wordt gewerkt met de producten van het eigen vee, eigen land en de Italiaanse producten. Niets is mooier dan dag in dag uit bezig te zijn met de dieren om zo van eigen vee een prachtig gerecht vol passie neer te zetten.

Alle gerechten, geserveerd op het oer-Hollandse BoerenBont zitten vol Italiaanse lekkernijen, (h)eerlijk vlees van eigen erf en een verhaal, een hele beleving.

  • Lunch & Diner
  • Op gezette tijden bent u van harte welkom in het restaurant, voor lunch of diner (reserveren verplicht)
  • Woensdagavond wordt een diner geserveerd voor €32,50 per persoon (inclusief 0,5L vini en 1L acqua), op vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond en zondagmiddag heeft u een uitgebreide lunch of diner voor €45,- per persoon (exclusief vini en acqua),

Natuurlijk wordt er rekening gehouden met vegetarische of andere dieet wensen.

  • Zakelijk
    Ook zakelijk biedt Fattoria Naturale vele mogelijkheden voor u en uw bedrijf ook in deze tijd. Wij stellen graag onze locatie beschikbaar voor een vergadering, meeting of andere zakelijke bijeenkomsten. Dit in een neutrale en landelijke omgeving waarbij natuurlijk passend aan het tijdstip van de dag lunch, borrel of diner geserveerd kan worden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomst? Neemt u dan telefonisch of via de mail contact met ons op. Langskomen voor een sfeerimpressie is na telefonisch contact natuurlijk ook altijd mogelijk.
Terug naar homepage