Terug naar homepage

Fattoria Naturale, een uniek Agriturismo gelegen aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs. Een gemengd bedrijf waar men langs kan komen voor een lunch of diner in het restaurant of voor Italiaanse boodschappen in de winkel op het erf.

Producten van eigen erf, zoals vlees, groenten en kruiden of uit het ozo mooie Dolomieten. Maandelijks worden de mooiste wijnen, heerlijkste kazen en andere typisch Italiaanse delicatessen door eigenaar Friso ingekocht. Een uniek boodschappenritje om deze heerlijke producten voor u in huis te halen.

Een uitgebreid assortiment aan Italiaanse lekkernijen is op vrijdag middag en zaterdag in de winkel te verkrijgen. Kom langs voor de benodigde ingredi├źnten voor uw eigen kookkunsten of haal een overheerlijke lasagne met aansluitend een stukje Torta Mattone voor thuis.

Bij een bezoekje aan de winkel of een etentje in het restaurant staat de staldeur altijd open om een kijkje te nemen. Alle producten in winkel en restaurant zijn duurzaam en (h)eerlijk! Het is geen geheim hoe de dieren gehouden worden, u mag alles zien.

Terug naar homepage